1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DreamWorld

Aug
09
by Grammatica at 1:50 PM
(143 Views / 0 Likes)
1 Comments
Battle of Hogwarts
EDIT: Helaas is door onze oude plugin ''Battle of Hogwarts 3.0'' mislukt. We hebben een nieuwe plugin gemaakt, alles is getest en dat betekend dat we kunnen spelen zonder enige problemen!

We zijn terug! Groter dan ooit, Beter dan ooit!

Het is een tijdje geleden dan Dreamworld een event had gehouden. En daarom is het weer tijd voor een nieuw event. We hebben gekozen voor een oude klassieker die altijd veel positieve reacties had gekregen. We zijn terug met Battle Of Hogwarts!

Wat is Battle Of Hogwarts?

Battle of hogwarts is een strijd tussen Hogwarts en Voldemort en zijn volgelingen. Tijdens het event vechten Acromantula's, Reuzen, Dooddoeners en Voldemort tegen Hogwarts met zijn leerlingen en Docenten. Je komt in het dooddoener team als je een dooddoener rank hebt of als je 1 van de giveaway's wint.

Wat zijn de nieuwe features en wat is er verbeterd?
Helaas hebben we ook momenten...
Jul
06
by Grammatica at 9:28 PM
(132 Views / 0 Likes)
3 Comments
Beste Spelers,
Maandenlang werk en wachten wordt nu eindelijk beloond. Stressen en vloeken, vallen en opstaan, maar eindelijk is het zover. De allergrootste update van DreamWorld gaat live op zondag 8 juli 2018 om 19u!

Bekijk hier de trailer:
May
30
by Bitfusion at 8:39 PM
(490 Views / 1 Likes)
14 Comments
[​IMG]
Een jaar geleden schreef ik hier mijn allereerste topic. Ik deelde mee dat DreamWorld ging openen. Exact één jaar later ben ik hier weer om het allergrootste dat DreamWorld ooit heeft uitgebracht te presenteren. Van in november zijn we dagelijks bezig geweest en we kunnen nu eindelijk zeggen dat het ongeveer af is! Je leest het goed, de update gaat dadelijk live! Het echte topic waarin ik jullie écht alles vertel, komt er binnenkort. In dit topic wil ik jullie graag een beeld geven over de praktische zaken, alhoewel ik toch wat sneak peaks ga geven!

Wanneer gaat het open?
Dit is de meest gestelde vraag, waar we spijtig genoeg nog geen antwoord op hebben. Wat we wel beloven is dat het rond zondag 24 juni zal zijn! Perfect om na de examens (voor sommigen) eens te ontspannen!

Wat gebeurt er met mijn ranks?

 1. Blijven ranks behouden?
  Natuurlijk blijft alles behouden, daarover hoef je...
Apr
04
by Ilomiswir at 9:37 PM
(318 Views / 0 Likes)
0 Comments
Hallo iedereen,

Vandaag is de oude wiki vervangen door een nieuwe wiki, die zich op het forum bevindt.
In tegenstelling tot de vorige wiki kan iedereen hier iets plaatsen. Indien jij een onderdeel hebt dat jij op de wiki zou willen zien, kun je dit zelf schrijven en posten.

Eerder werd er niks met het forum gedaan, daar hopen we nu verandering in te brengen. Via het forum zal de wiki makkelijker gezien kunnen worden en kunnen er meer mensen posten dan enkel de lead.

Indien je wilt weten hoe de nieuwe wiki werkt, kun je dat hier (klik) vinden.
Mar
22
by Bitfusion at 11:18 PM
(328 Views / 0 Likes)
0 Comments
Hallo iedereen

Zoals gespeculeerd werd en zoals ook te verwachten was, hebben we besloten de gamemode "Anno 984" met onmiddellijke ingang te sluiten. Dit door onze eigen fouten: te weinig updates, slechte updates... Voor deze fouten hebben we de gegronde reden dat de Harry Potter update momenteel onze belangrijkste taak is en deze de updates voor Anno 984 niet toelaat.

Mensen die een resort gekocht hebben voor Anno 984, kunnen zich melden via [email protected]. Voor hen zal een eenmalige couponcode aangemaakt worden ter waarde van hun betaalde bedrag. Ranks zijn over de hele server geldig en worden NIET terugbetaald.

Wij kijken alvast vol spanning uit naar de release van de Harry Potter update in de komende weken.

Bitfusion, Owner van DreamWorld
Jan
23
by Grammatica at 4:53 PM
(1,001 Views / 0 Likes)
32 Comments
Beste spelers

Ik plan op 29/1/2018 een onderhoud op de gamemode Anno 984. De gamemode was tevens in BETA.

Ik voeg een aantal nieuwe features toe en ik wijzig een aantal dingen:
 • Iedere school krijgt een bepaald roleplay verhaal. Deze worden momenteel geschreven. Hier zullen nog topics over komen.
 • Spelers en schoolhoofden hebben GEEN invloed meer op allianties. Dit wordt bepaald door hogere staff. Er is dus geen paniek meer over oneerlijke oorlogen of samenwerkingen.
 • Makkelijkere en meerdere manieren om AC te verdienen.
 • Verduidelijking van de regels.
 • Half omgehakte bomen zullen worden weggehaald.
 • Spelers beginnen opnieuw. Het kan dus zijn dat je in een andere school terecht komt. Mensen die een re-sort gekocht hebben, mogen opnieuw kiezen!
 • De gebouwen zullen blijven staan.
 • De nether waar pvp altijd enabled is. (dit heeft geen band met Zairix)
 • Dungeons
 • Bosses
En nog veel meer.

Suggesties kunnen jullie achterlaten in...
Dec
26
by Remodify at 4:42 PM
(499 Views / 0 Likes)
4 Comments
Dag allemaal

Op 2 januari zal ik een "build contest" organiseren voor de huidige builders van DreamWorld en de normale spelers. Deze contest is naast een test voor onze huidge builders, meteen ook het ideale moment om nieuwe builders aan te nemen. Er zullen drie opdrachten gegeven worden over een tijdspanne van 3 dagen. Deze opdrachten zijn tot dusver onbekend. Wel krijg je voor elke opdracht twee tot drie dagen de tijd. Huidige builders die falen zullen ontslagen worden en spelers die slagen zullen aangenomen worden. Je kan meedoen door een sollicitatie voor builder te maken. Er zullen maximaal vijftien spelers voor het gehele contest aangenomen worden. Momenteel zijn er nog maar tien plaatsen over. Ben jij de volgende builder?

Regards, xHawkk
Dec
20
by Bitfusion at 10:29 PM
(519 Views / 0 Likes)
8 Comments
[​IMG]

Anno 984 is vandaag om 19u geopend. We hebben er allemaal wel van genoten, maar de release van deze gamemode brengt natuurlijk ook bugs en updates met zich mee. Wij zouden graag hebben dat jullie deze rapporteren.

Excuses voor de lag.
In het begin hebben we redelijk wat lag spikes vastgesteld. Ons team heeft deze direct gescreend en we zijn erachter gekomen dat dit komt door onze grote wereld. De wereld is zoals duidelijk te zien is gegenereerd met een speciale generator. Dit vraagt veel meer van de server bij de periodieke saves. Wij benadrukken wel dat we de gehele wereld vooraf hebben ingeladen. We evalueren morgen of de lag nog steeds aanwezig is.

Hoe rapporteer ik een bug?
Je hoeft niet meer te doen dan te antwoorden op dit bericht en een omschrijving te geven. Omschrijf het probleem, geef ons informatie over in exact welke omstandigheden, wat het eventuele exacte bericht is (inclusief...
Dec
08
by Bitfusion at 8:24 PM
(1,057 Views / 2 Likes)
29 Comments
[​IMG]
EDIT: De ranks voor Anno 984 zijn op BuyCraft - onder voorbehoud - aangepast. Er komt ook nog een sale aan!

Een nieuw tijdperk van magie, een nieuwe generatie of kunnen we beter terug in de tijd zeggen? Anno 984 dat is de naam van het nieuwe project van DreamWorld! Maandenlang werken aan een idee dat uitgroeit tot een stabiele server, waar we eindelijk spelers op kunnen ontvangen! Hier vind je antwoord op elke mogelijke vraag met betrekking tot Anno 984.


Wat is Anno 984 eigenlijk?
Sneak peaks, korte berichten of soms eventjes de afkorting 'anno' in de chat, de kans is groot dat je dat al hebt gezien. Je wist waarschijnlijk al dat het een gamemode was, maar wat houdt het in? Anno 984 gaat onder de slogan: "Waar legendes blijven bestaan" en we liegen er niet om! We keren terug naar het jaar 984 n.C., een woelige periode met weinig orde. De toverscholen zijn nog niet opgericht en dat zal dus...
Nov
20
by Bitfusion at 3:58 PM
(457 Views / 1 Likes)
5 Comments
[​IMG]
BLACK FRIDAY
Nu Black Friday stilaan in het land komt, hebben we meerdere malen de vraag gekregen voor een Black Friday korting. Wij hebben dan ook beslist deze korting door te voeren voor een hele week. Dit omdat niet iedereen de kans heeft om op vrijdag een rank te kopen.

ANNO 984
Naarmate Anno 984, onze nieuwe gamemode, meer en meer vordert, komt de release ook dichterbij. De release zal voor ergens in december zijn. Verder willen we benadrukken dat de huidige ranks bruikbaar blijven in Anno 984 en hiervoor zullen equivalenten voorzien worden, met andere woorden "Immo" zal "Handelaar" worden. De perks voor de nieuwe gamemode zullen ook nog worden toegevoegd aan de webstore. De Black Friday-korting is de perfecte kans om al goedkoop een rank voor Anno aan te schaffen.

Verder zal onze nieuwe classes plugin binnenkort geïnstalleerd worden. Als...