Het vertrek van Jesse

Bitfusion

Owner
Medewerker
Owner
#1
Beste spelers

Jesse heeft beslist vanaf morgen het stafteam te verlaten. Hij doet dit om persoonlijke redenen en we zullen Jesse ook zeker missen. Van schitterende memes tot originele grappen, daarvoor stond Jesse. Het is dan ook zeer spijtig dat Jesse vanaf morgen vertrekt. DreamWorld wenst Jesse nog zeer veel succes in zijn verdere carrière en we hopen hem natuurlijk nog af en toe terug te zien als dooddoener op de server. Ook zal hij nu en dan onze dedicated server onderhouden, maar hij zal niet meer op vragen van spelers antwoorden.

Wat nu met iDEAL en PaySafeCard donaties?
Om een iDEAL donatie te verrichten dient u een e-mail te sturen naar [email protected]. Voor exacte informatie verwijs ik u graag door naar de geüpdatete thread van Jesse: >> LINK <<.

Voor de rest zal er niet heel veel veranderen, buiten het feit dat Jesse weg is :(. Ik zou willen vragen dat jullie Jesse hieronder super hard bedanken voor zijn inzet de afgelopen maanden!
 
Laatst bewerkt door een moderator:
#10
Het doet af en toe nog steeds pijn om te denken dat Jesse ins moet verlaten. Bedankt voor de vele leuke maanden en de vele hulp rondom de servers. We gonna miss u <3. Veel succes verder! En we zullen zeker nog enkele contact hebben! @jessegeerts
 

donavan121898

Owner
Medewerker
Owner
#11
Bedankt voor de leuke tijd op de server Jesse.
Zonder jou was de server niet zoals die nu is.
Heel erg bedankt voor alles.
Ik wens je veel plezier & geluk in de toekomst! Hopelijk spreken we elkaar nog is.
 
#13
Jammer dat je weggaat Jesse. Ik hoop dat je nog een goed leven gaat leiden. DreamWorld is niet veel zonder jou hulp en steun eraan. Van wat ik weet heb jij net als Chris heel veel tijd in de server gestopt. We (ik hoop ook de rest van DreamWorld) zullen je missen als staff. Heb nog veel plezier verder in het leven. Wie weet zien we je wel vaak terug, maar dat weten we nog niet. De tijd zal het leren. Ik wens je verder nog een gelukkig leven.
MVG Joshua
 
Bovenaan